Trenger du pukk, singel eller sand?

12 juni 2020
admin

Trenger du pukk, singel eller sand?

Uansett hvilket prosjekt du holder på med, der stein er involvert, og hvis du ser etter materiale som pukk, singel og sand fra et knuseverk i Ørsta er dette akkurat det du trenger. I Ørsta ligger det nemlig et moderne anlegg og knuseverk som er tilpasset produksjon av nettopp de fyllmassene og fraksjonene. Hvis du ikke er helt sikker på hvilken fraksjon som vil være den beste til det du holder på med, kan du helt sikkert på veiledning om det også. Noe annet ville nesten være litt rart. 

 

En maskinpark med stor kapasitet

Ulstein Knuseverk har eget pukkverk i Ulstein Kommune og er lokalisert på Kvalneset, der de tar ut stein fra fast fjell, og selv om maskinparken er relativt ny har det stor kapasitet til å håndtere store mengder masse både i sin egen produksjon og i utlevering til kunder. Den typen stein de tar ut gir også noen mengder naturstein som kan brukes til muring, som er en god bonus og det har også blitt levert samfengt-masse og stor-stein som ble brukt til å bygge opp terreng for eksempel. Det er beregnet at området vil komme til å ta ut omtrent 1.500.000 kubik-meter fast fjell i de kommende årene. På anlegget bruker de en kubiseringsknuser, som gir utrolig gode resultater når man ser etter spesifikke egenskaper.

Kubiseringsknuser

Kubiseringsknuser. Nei, jeg har ikke hørt det ordet før heller. Men heldigvis spiller det ingen rolle, for selv om man trenger fyllmasse som pukk, singel og sand, behøver man faktisk ikke vite mer enn det. Veiledning kan man få hos sitt lokale Knuseverk i Ørsta, og der vet de ikke bare hva en kubiseringsknuser er, men at den gir deg det absolutt beste resultatet hvis du trenger rør-singel eller gode, drenerende egenskaper, som for eksempel til grus man bruker på veier. Få god hjelp til å finne det du trenger, og du er godt på vei. 

Flere nyheter

04. april 2024

Ytterdør