Ta godt vare på skogarderoben

21 februar 2023
Johanne Larsen

Skogarderoben er en viktig del av den sammensatte garderoben for mange menn, og det er ikke så rart. Her skal vi se litt nærmere på hva slags sko den bør innebære og hvordan du tar best mulig vare på dem for å få dem til å holde seg pene så lenge som mulig.

Hva slags sko bør man ha? 

Det er faktisk ikke sånn at pensko i skinn og lekre italienske loafers er det eneste som gjelder i herregarderoben når det kommer til sko. Man kan med fordel også gå litt sporty til verks og skaffe seg en kul garderobe av Sneakers. Sneakers Herre er en stor del av garderoben til mange menn, og det er også noe som med fordel kan sprite opp et antrekk.

Her finnes det både samleobjekter og spesielle modeller som nærmest fungerer som et stammespråk for dem, som vet hva det innebærer. Ergo er det sånn at man fint kan supplere skogarderoben med flotte og komfortable Sneakers. Det er mange å velge mellom, men det er også viktig at man velger noen som passer til ens stil og uttrykk. Det er noe som skal løfte antrekket, være behagelig og pent. Du kan også ha noen sneakers som kun er forbeholdt penbruk. 

Sneakers Herre

Hva bør man tenke på med skopleie? 

Uansett hva slags sko du har i din skogarderobe, er det helt essensielt at man tar godt vare på dem. Det kan man gjøre på flere måter. Du kan enkelt holde skoene dine ved like med de riktige produktene, og ved å forebygge og ta tak i ting med en gang. Det er for eksempel svært viktig at du sørger for at man impregnerer skinnsko og tekstilsko, så de tåler litt mer. Behandle flekker og visk bort skitt på Sneakers med det samme, så du ikke får slitte og skitne sko.

Flere nyheter

04. april 2024

Ytterdør