Porsgrunn Tannklinikk – Finn din lokale tannlege

10 september 2023
Eivind Øi

editorial

Noen ganger trenger man hjelp av en tannlege. Enten du har akutte tannsmerter eller trenger en årlig tannsjekk, kan Porsgrunn Tannklinikk hjelpe deg. Vi tilbyr profesjonell tannbehandling i en hyggelig og avslappet atmosfære.

Tannbehandling for hele familien

Porsgrunn Tannklinikk tilbyr tannbehandling for hele familien, fra små barn til eldre pasienter. Vi tilbyr en rekke behandlinger, som tannrens, fyllinger, proteser og implantater. Våre tannleger har lang erfaring og kunnskap om tannbehandling og setter alltid pasienten i fokus.

Vi har også spesielt fokus på forebyggende tannbehandling, der vi hjelper deg med å holde tennene og tannkjøttet friskt og sterkt. Våre tannleger gir råd om optimal tannhygiene og kan hjelpe deg med å utvikle en god rutine for å ta vare på tennene dine.

porsgrunn tannklinikk

Tannbehandling i moderne lokaler

Porsgrunn Tannklinikk har moderne lokaler med oppdatert teknologi og utstyr. Vi har også en rekke tjenester som gjør tannbehandlingen enklere og mer behagelig, som lystgass, musikk og avslappende teknikker. Vi tilbyr også behandling på kveldstid og i helgene, for å kunne tilby en tannbehandling som passer dine behov.

Vårt hyggelige og vennlige personale gjør alt de kan for å gjøre ditt tannlegebesøk så behagelig som mulig. Vi ønsker alltid å bygge et langvarig forhold til våre pasienter, og vil alltid gi deg den oppfølgingen og støtten du trenger etter tannbehandlingen.

Rimelige priser og gode tilbud

Porsgrunn Tannklinikk tilbyr rimelige priser og gode tilbud. Vi har også avtaler med de fleste forsikringsselskapene og tilbyr derfor direkteoppgjør. På denne måten kan du få den tannbehandlingen du trenger, uten at det går for mye ut over lommeboken.

Vi tilbyr også muligheter for betalingsutsettelse og rentefrie avbetalinger, slik at du kan få den tannbehandlingen du trenger nå, og betale senere når det passer deg bedre.

Kontakt Porsgrunn Tannklinikk for en time

Er det på tide med en tannsjekk, eller har du tannsmerter du trenger hjelp med? Kontakt Porsgrunn Tannklinikk for en time. Vi vil sørge for at du får den beste tannbehandlingen, til en pris du har råd til. Vårt mål er alltid å gi deg et smertefritt og behagelig tannlegebesøk. Ta kontakt med oss i dag for å avtale en time.

Flere nyheter