Kreativ belysning med LED strips

02 november 2021
Maria Laugesen

editorial

Det er ingen tvil om at LED-belysning er fremtiden. Både på grunn av sitt mer miljøvennlige energibruk og ikke minst på grunn av de mange anvendelsesmuligheter. Du kan blant annet få LED strips som er både en enkel, morsom og kreativ måte å lyse opp rommet på.

LED strips for alle behov

LED strips er – som navnet sier – en lang rekke av små LED-pærer som er montert på en selvklebende liste av plast. Det gjør det mulig å sette opp lysene presis hvor du vil, fordi de kan festes direkte på en lang rekke overflater. De kan være den lengden du ønsker, og de kan formes nesten presis som du vil.

Derfor gir det mulighet for mange kreative løsninger, og de populære LED strips kan brukes til mange forskjellige ting. For eksempel kan de festes rundt kanten i taket for et koselig lys på barnerommet, eller de kan brukes ute under et halvtak på terrassen.

De finnes i forskjellige størrelser og med varierende farger, så du kan få presis det du drømmer om. For eksempel er LED strips 12v noe av det som oftest brukes i private hjem, fordi det passer for de fleste behov.

Belysning med god samvittighet

Fordi LED lys utnytter energien på en mye mer effektiv måte enn tidligere teknologier, kan du holde et lavt energibruk på tross av mye belysning. Derfor kan du med god samvittighet ha «pynte» belysning i hjemmet uten at det merkes spesielt mye på verken miljøet eller privatøkonomien.

De små LED-pærer som utgjør en strips har også en lang levetid, så du kan ha glede av dem i veldig lang tid. Den moderne teknologien gir et klart og behagelig lys som kan innstilles i forskjellige styrker og farger, avhengig av dine behov. På den måten kan du alltid tilpasse det så det passer for deg.

Flere nyheter

04. april 2024

Ytterdør