Gi postkassen et personlig preg

05 juli 2021
Maria Laugesen

Wallstickers har i dag blitt veldig populære å anvende mange steder i innredningen. Det gjelder ikke bare inne i huset, men også utendørs. Det kan for eksempel anvendes på postkassen når du vil angi hvilket husnummer du bor i, og hvem som er i familien. 

Stort utvalg av personlige designs

Wallstickers til postkassen kalles også postkasseskilt, og disse finnes i utrolig mange varianter. Det unike ved disse er selvfølgelig at du kan skape helt personlige designs som passer for deg og familien. For eksempel er det opplagt å skrive husnummeret og evt. veinavnet på postkassen. De fleste velger også å skrive enten alle navn på de som bor der, eller hvert fall familienavnet.

Men disse informasjoner kan du altså få på postkassen på mange forskjellige måter. Det finnes nemlig utrolig mange herlige designs av postkasseskilt, som går rett fra det mest simple til veldig kreative, morsomme og fargerike designs. På den måten kan du helt sikkert finne noe som passer for deg, dine behov og ikke minst din personlige stil. 

Postkasseskilt med mennesker

Noen foretrekker elegante og simple stickers som for eksempel bare er navn og husnummer designet med små blomster, stjerner eller lignende. Disse er utrolig fine og en stilig måte å vise hvem som bor i huset.

Men det kan også være at dere foretrekker mere fargerike og tilmed morsomme designs? Da kan du på https://sohu-shop.no/shop/postkasseskilt-94s1.html velge postkasseskilt med mennesker. Her kan du nemlig få små figurer som ligner på hvert enkelt medlem av familien – rett fra besteforeldre til mamma og pappa, barn i forskjellige aldre og tilmed dyr. Disse kan være alt fra svart/hvite strektegninger til fargerike, detaljerte figurer. 

Du kan velge «vanlige» mennesker i varierende designs eller andre utgaver som zombies, superhelter eller noe annet dersom du vil ha en morsom og unik detalje på postkassen din.

Flere nyheter

04. april 2024

Ytterdør