For deg som alltid vil ha det rent

29 september 2022
Johanne Larsen

editorial

Er du en av dem som ville ønske at du alltid hadde det rent, men synes det er vanskelig å få til? Her skal vi se litt nærmere på  noen tips og triks som gjør at det kan bli litt enklere å få til den daglige rengjøringen, og få det resultatet du ønsker. 

Sørg for å bruke helt riktige rengjøringsprodukter

Det er faktisk ikke det samme hvilke rengjøringsprodukter du bruker når du skal gjøre rent – hverken hjemme eller på jobben. Det er nemlig sånn at forskjellige rengjøringsprodukter gjerne kommer i ulik kvalitet, og har ulike egenskaper. Derfor er det viktig at du bruker rett rengjøringsprodukter på rett flate. Hvis ikke kan du faktisk ødelegge den flaten du prøver å vaske. Det kan for eksempel være ved å bruke et for sterkt og kjemisk rengjøringsmiddel på fliser, som ikke tåler det. Derfor er det viktig at man setter seg godt inn i hva slags rengjøringsmidler man ska bruke på de ulike flatene for å få det resultatet man ønsker. 

ecolab

Det kan også lønne seg å bruke mindre skadelige kjemikalier med kvalitetsprodukter som ecolab. Mer naturlige produkter er blitt mer og mer etterspurt, og det er noe man med fordel kan fokusere på, når man skal finne de riktige produktene til oppgaven som skal gjennomføres. 

Gjør litt hver dag

Et godt tips til deg som vil ha det rent hele tiden, men synes det er vanskelig å få til i praksis, er å gjøre litt hver dag. Når man gjør litt hver dag, kan man ha det rent hele uken – og bare ta en litt grovere rengjøring når det virkelig trengs. Sørg for å lage en god og oversiktlig plan over hva som skal gjøres når, så vet du akkurat hva som skal til for å få det resultatet du ønsker. 

Flere nyheter

04. april 2024

Ytterdør