Finn din første tannlege i trondheim

02 desember 2020
admin

Finn din første tannlege i trondheim

Når studentene gjør sitt innrykk i trondheim hvert år i august er det mange som bare fokuserer på skole, alt det nye sosiale og de mange, mange praktiske tingene man skal ha styr på. Man får ny lege automatisk når man melder flytting, men hva med tannlege?

Trenger du som student tannlege i trondheim? Svaret er for de aller fleste ja. For med mindre du har en tannlege i familien din hjemme der du kommer fra er det veldig lite sannsynlig at det blir særlig lett å ordne en timen hos den gamle tannlegen din hjemme når du skal dit på ferie eller annet.

Veldig upraktisk

Jeg skjønner at det er irriterende å skulle finne en ny tannlege. Og at du sikkert føler deg trygg hos den gamle tannlegen din. Men det er så mange grunner til at det å beholde den gamle tannlegen din hjemme der du kommer fra er et dårlig valg. For det første er det enormt upraktisk.

Hvis du er hjemme ferier og helger er det ofte stengt. Og hvis det ikke er stengt er det ofte veldig ufleksibelt med tider, så du skal huske å bestille i veldig, veldig god tid. Og helt ærlig, husker du det? Nei, det gjør ingen av oss. I tillegg må du jo avlyse hvis tannlegen må flytte deg til en annen tid og du enten ikke har kommet hjem enda eller akkurat har reist. Og det er er hvis du har vært flink å klare å booke i god, god tid først. 

Få deg en ny tannlege der du bor?

Jeg spør igjen. Trenger du som student tannlege i trondheim? Svaret er ja. Bare gjør det, ikke tenk på det engang, det er mye bedre hvis du bare fikser det også kan du nyte beslutningen din når alle vennene dine sliter med å få tid hjemme. 

Flere nyheter

04. april 2024

Ytterdør